Wednesday, February 2, 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish


for da 1st tyme aku juin contest.."contest adik saya comel macam mia sara cik aish"
hehe..terasa mau juin sebab ade adek menakan yang mukenyer samee *lebih kurang jerk sebenarnye* dengan adek mia nie..hik3!!`*ade can nak menang!!=p
disebabkan tak nak tertinggal ape-ape pon saye telah copy paste semua..*harap tak di disingkirkan~* T__T

syarat penyertaan--->

1.ye saye warganegara Malaysia!!!:)

2.ye cik aish!! saye dah folow anda~ :)


3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"~~done bebeh!!

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. ~~bereeehhh!!!


nie tyme dy kecik-kecik~ =)


nama:aleeya maisara bt jamaludin
umur:6 tahun~
asal :shah alam~ :)

same tak???same kan??kan??
=p

4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.~~doneee!!!

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )~~berehhh!!!


6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..~~bereeehh!!!!

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

8. Saya hanya memilih seorang blogger sahaja yang akan menerima DISCOUNT VOUCHER RM50 FOCUS POINT

DAN

Pemenang kedua dan ketiga pula akan dapat hadiah saguhati yang comel!




3 comments:

Ai Ni.. said...

oloh..tomei3!!!hihi..suke tengok budak comel...

echa said...

huhu~ dy nie mmg ske berangan~ :)

Ikram said...

comel.cantik mata dy. :-)