Tuesday, February 1, 2011

block!!!

penah rase di block??penah block orang??tak kesah la block roadblock ke block kt fb ker..tapi entry kali nie cerite pasal block orang kt fb..hahaha..sebelum nie saye penah la jugak buat kerja block memblock nie..tp unblock balek..sebab??sebab..kesian...pastu tak nak la diowng cakap alaa..poyo jerk block block nie..cam budak kecik jerk maen kawan tak kawan..ouhh???yeker??muke mule mmg ok cam tuh dik noii...lame-lame kalau asek kuar muke orang kite menyampah tuh kt fb ape x menyirap namenyer???bole tahn ker saket hati tuh???bole???bole???..xkannn..haaa..dats what happen to me..




hahahaah..jadi tetibe la semangat memblock orang tuh datang..ye3!! saye harus memblock orang yang tidak PENTING langsung dalam hidup saye di facebook saye..huh!! marah la nie..yela kan cm crite sebelum nie pasal last chance tuh kann..haa..skang chance tuk orang tuh balek pada dy yang dulu dan kawan yang dulu x pernah wujud lagi...soo maknenyer sayo nara la kannn..




dah bagusss la kan block..dari remove friend,,paling paling tak pon kau mintak maap dan xkan ulang lagi baruuu la aku unblock kau..hahaha...*tapi kalau aku rase perlu la* hohoho..dahah..crite panjang panjang pasal block memblock nie pon x gune dah..sebab kau mmg layak di block!! hahah!!*ketawe jaat*

p/s :mungkin kamu yang telah saye block nie bace blog nie dan entry nie..jadi maap laa ye..hati saye dah sangat keras n kering tuk lakukan semua nie..


11 comments:

Putera Selatan said...

chaiyok sis....heheheh

echa said...

haha~ T_T

AesyaZealous said...

delete terus je ah..hahaha *kejam2

echa said...

haha~ ekot hati mmg nak dlete jerk!! haha

dya adriza said...

hehe betul2. block kira better la dari remove terus. padan muka haha.

btw, salam perkenalan dear =)

echa said...

hahaa~ tau xpe..thanx daya~ :)

.:padie_eyla:. said...

haha. laen orang laen cara. daripada block, baek remove. ;p

echa said...

eyla:huhu..betul..tapi mne tau kan kalau satu hari nanti hati jadik lembut..:p

aizatjohar said...

dieactive akaun fb tu..xlah leceh block2.hehe

echa said...

hohoho~ xde3..deactivted tuh menyusahakan diri sendrik!!hhaha

Winky Wink! said...

bunyi mcm gaduh jer dgn kawan yg awk blok? kalau saya tak kenal org tu, saya delete jer, bukan block org..hee~ let say kalau ddie request balik, saya ignore jer...ha, biar padan muka la die dok meringkuk dalaam fb aku..hahaha!