Friday, April 22, 2011

kawan ohh kawan~

pertama tamanyaaa *ske aty aku je gne tamanya* aku nak bgtau entry kali ini adelah untuk meluahkan ape yang aku PENDAM selalu aku hidup berkawan..huhu..nyanyi dlu..kawan bermacam kawan..kawan baek kawan tak baek kawan mkn kwn kwn mcm haremmmm~ huhh!! siyes aku ade kwn baek..die dh mcm incik boyfriend aku dh..aku cerite semua masalah aku kt die..luar dalam semua die tau..kalau aku tipu pun die tau yg aku tipu..hik3!!~ sori NATASHA AIN ank kepada JAMIAN.. yess!! she's my trully friend..selalu ade waktu aku perlukan die..selalu ade saat aku tak perlu kan die jugak...HAHA! *acha jgn mar
ah naa* yess!! die jugak seorang sahabat..nak tau kenapa saya cakap incik boyfriend??sebab kalau dengan die gayut perpuluh puluh jam pun tak terase bosan dan adeeee je cerita * even cerita tuh dah lebih sepuluh kali die ulang* ahakssss!! but she always be a good listener to all my story =) thanx acha..lapppp u laahhh!!!


looks!! she always by my side =)



kawan makan kawan juge ade..hohoho..kawan mkn kawan nie la kan..nie based pade pengalaman aku la kann..jenis talam tau??tau takkk??haa..depan lain belakang lain..depan kite ye kau memang yang paling paham la kalau cerita masalah kat kau..kau jugak la membe paling backup BAEK punye la kan..tapi belakang maaf ayat aku kasar tp kau memang kawan yang macam sampahhhh!! kau cerita balik kat orang ape yg kau dengar..kau canang cerita aku nie jahatttt..kau cerita yang kau tak pernah nak kutuk orang..kau cakap kau paling perfect kire paling BAEKK laa..sumpah kau macam sampah..kawan yg patutnyer duduk dalam hutan..tuh pun blom tentu binatang kt hutan nak kawan dengan kau..tahu????huhhh!! *sumpah marah nie*



lagi satu kawan yang kawan just take for granted..nak tau cmner??meh aku cerita gak based pengalaman aku yeh..kawan nie baek dengan kau bersebab je weyhh...tyme die susah,tyme die sedih tyme TAK ADE orang nak kawan dengan die..taw???taw??? mase tuh memang kau la kawan baik die..sane sini carik kauuuu...tapi bile die senang pppoooopppppsss!!!!!~ hilang cmtuh je brooooo..time tuh kalau kau sakit ke kau tak makan ke die langsungggg tak kesah..arrgghhhh~~ bengangg kann?? kalau pasal belajar pulak..kalau bab nk maklumat dan kau ade maklumat lebih dari die mmg kau la kawan die..tapii!! bab nak dapat markah lebih seperti jumpe pensyarah memang tak payah ajak kau la kann..nanti takut la die tak boleh nak dapat status "BEST STUDENT" yela orang mulut manis pandai bodek pensyarah kaannnnn..hey engat aku kesahhhhh??? bole berjalan jauh jauh ye anda dari saya...sumpa aku tak kesah pasal perangai orang camtuh tapi satu jela weyh aku nak pesan tulahhh last kalau aku ade dapat maklumat best best dari pensyarah ke dari dato'2 ker datin2 ker memang TAK la weyh aku nak kongsi kongsi dengan kauuu..

kawan yang boleh dibuat kawan..kawan yang berusaha untuk berjaya bersama sama..yang sentiasa boleh beri kerjasama bila perlu..kalau tak boleh tolong terus cakap "maaf tak boleh" kan senang???tak payah la kau nak guna seribu alasan yang membolehkan aku nampak kau macam masin mencipta alasan alat doraemon bole??huhuhu..




jadi anda carilah kawan yang boleh ada saat anda senang dan susah..kalau ade jumpe kawan yang makan kawan segera anda jauhi..kawan yang take for granted pulak..korang layankan jela..kite tengok sampai bile die yakin dengan hidup macam tuh..die tak tahu kot yang hidup nie mcm roda..sekarang memang la kau yang TERBAEK tapi laen kali kau TERBALIK..oke???? renung renung kan dan selamat beramal~~~ :))

p/s : jangan ingat aku baik dengan kau,dan senyum dengan kau aku nie tak perasan ape yang kau dah buat yeee =)



2 comments:

Ct DJa said...

back stabber! yeah! you should avoid it! :p

Halimah Mahat said...

aku type of fwens yg mcm ne ek?? hahahaha