Friday, February 4, 2011

saye setia oke!!

ye..saye seorang yang setia oke!! ini buktinnyer..saye setia kat anak ahmad jerk nie..my FAHRIN AHMAD..ahakss!!*kowng mesty ckp yuucckkkss kan3??* hahahaha..tapi betul bhai..saye setia kot...sentiasa peka perkembangan die kot..dari dy kapel ngan linda on dlu..heartbroken gler tyme tuh..hahaahahaha...mase tuh bile tau dy dh ade linda saye pon carik la "partner" gak en..ahakss!!*motippp???*

tak suwett pon oke T__T

pastu...bile dapat tau dy dh clash jerk yeayyy!!!!! saye la orang paling lame senyum arituh..tup tap tup tap saye pon clash jugak la!!*bkn sbb fahrin ahmad oke* hahaahaahah..pastuh bile tak lme pastu dngar dy dgn org SCHA pulakk..


ini lagiii la tak suwet T__T


lagiii la frust!! *xdela sgt eceli* ahaks!! saye pon nak carikkk yang laen jugakkk...dapat-dapat..kali nie kire cm nak serius la kononnyer...tup tap tup tap..dengar cite downg clash!!! ouh???? OMG!!!!! knape same dengan saye????saye pon clash..*kali nie sumpa sedih betol2* dannn fahrin ahmad pon begitu kot..*konon2 cerita same la* hohohohoho..

dan kini kami same-same single...same-same maseh frust dengan yg lame..masing-masing menunggu masing-masing*echa geli dol ayat kau!!* ahakss!! tade laa...tapi saye suke la fahrin ahmad nie..karakter die..even orang ckp dy kaki pukul ke hape ker tuh kite xtau n tak bole nak tuduh-tuduh..kalau betul pon mungkin die ade sebab kenapa wat cmtuh..saye pon kaki pukul!!*tapi pukul nyamuk la* hahahaa..


yunk..tamo sedih-sedih..i ade nie..=P


tapi ape-ape pon saye tetappp minat u la fahrin!! sumpa kalau bole nak carik hubby cm u..*demand gler* kalau u pon ape salahnye*even mak i akan halang* hohohoho...
xdela..means cm u tuh tabah,cool,dan ade agama*ayt scha yg u ajak dy solat tyme date*

ye..fahrin ahmad mmg la artis kann..xkan punye pandang future cekgu cm saye nie..T__T tapi kalau dapat yang emcem cam dy n lawak mcm zizan raja lawak ape salahnyeee..;D


tak masal kau nak minat aku echa=zizan cakap

hahahaha...tapi eceli yg pasal hubby tuh x kesa laa..its all about jodoh..tapii..nak tekannnn kan disini saye tetaappppp minat u taw fahrin!!!! ahakss!!! hari-hari nengok muke u..lalalal~~

p/s :kalau ade orang tanye suke laki cmne..saye akan jawab *emcem macam fahrin ahmad,lawak macam zizan raja lawak n ade agama macam asyraff imam muda..bole??:D

yess..aku pon masuk dalam cerita nie..=asyraf
abg jangan nak over yeee =bini dy

2 comments:

Winky Wink! said...

hehe..saya minat asyraf muslim! jangan amek! haha

echa said...

tak tak!! hehehe..=p