Friday, March 18, 2011

hantaran ohh hantaran~

saye tak kire..even mende nie tak perlu la nak list skang saye tetap nak list..dari blaja tadika kt parit sakai lagi saye dh list kan bende alah nie..lantak la..xkire! x kire! nak jugak!!..hohoho..

barang first selain sepersalinan pakaian dari a~z *oke mungkin banyak* nie antra barang yang laen dan penting

1) PSP~ penting untuk saye sebab xnk la gune hp kalau nk maen gme.. kalau PS x bole bwk kemana yg saye suke~


2 ) nikon dslr..sebab saya suke bergambar dan saya yakin saya nak pergi melancong jauh2..jadik kemera yg canggih amat la perlu



3 ) nie mahal cket..bahahaha~XD iphone..sori la der..gua minat la mati..


erkk...tuh je yg laen dr brg laen..agak-agak tujuh dulang je..hahahaa..tak banyak pun..yakin ia mudah didapati..:D
alaa..apela sangat kann..bukan suruh bg mesin basuh ke kereta lambogini ke kann..oke la tuh..lalalaal~ terase macam harus tag orang je..na tau jugak ape yg diorang impikan..bahahahaa~XD



p/s : kalau fahrin i terima je ape u bg..btw,kalau tujuh dulang kire kite kene balas sembilan dulang la eh??T____T



2 comments:

zalizalu said...

uik?
dslr = 3.4k
psp = < 1k
iphone = 1.765k

total = 6.++ k?

waaaaaaa

ybs said...

kalau nak makan nasi nanti, jgn lupe jemput saye....