Sunday, February 20, 2011

EX??? forget about them!!

anda putus cinte??anda keciwe yang terpaling amat sekali??jangan bimbang saya ade jalan mcm mane nak lupekan ex-ex anda..hahaha~*mengikut cara sendiri tanpa menggunakan mana-mana buku

SI DIA-lupakan saja..der..kumbang bukan seekor bunga bukan sekuntum..ye cakap memang la senang cik echa oii..kau rase??gua dh rase der...saket nak mamposs!! macam hati kau tuh die bagi cili pastu goreng dgn minyak betul-betul panas pastu cecah dengan sambal belacan..SEDAP nak MAM!!..oke..nanges la dik..nanges..siyes nanges tuh bole kurangkan saket tuh..tapi pecayalah..bila korang benti menanges tak lame pastu korang mesty saket balek..takkan korang nak nanges tiap saat detik dan ketika sampai nak jadik kassim selamat kann??tak nak kann..nanti tak cantek..lagi la xde can nak carik kumbang laen..=p


FACEBOOK ATAU MANA-MANA LAMAN SOSIAL- jangan sesekali meremove dia oke!!! seriusss...once u remove u akan menyesal dan saye percaya anda x kan HEAL oke..sebab??*aku dah try la aku tau..kalau korang remove dia pastu korang xtau ape-ape update dari die..memang la korang akan ckap xtau lagi baguss atau ape-apa yang sewaktu dengannya..tapi lu kene engat der..kalau korang remove macam mane korang nak puaskan hati korang..means kat situ kite bole stalker die..samada die menyesal tinggalkkan korang ataupun die hepi tinggalkan korang..hurmm..kalau die menyesal tentu-tentu la korang laaa orang paling bahagia..pastu bole luncat-luncat atas katil pastu jerit yes!! yes!! padan muke die..hahaha..kalau diorang bahagia,satu je aku bole cakap..korang kene cakap cmnie dalam hati "Alhamdulilah die bahagia sekarang,semoga bahagia die tuh berkekalan dan aku redha Ya Allah..semoga bahagia yang KAU beri pada aku satu hari nanti lebih daripada apa yang dia rase:pastu senyum..ouucchhh!! baek gile..tapi siyes..bile kau buat cmtuh pastu tenangkan diri korang akan rase nak nanges dan rase mcm tenang gile sebab orang yang kite sayang dah bahagia*semoga kau rase ape yang aku rase opppsssss~~~~~=p

BARANG-BARANG YANG SI DIA BAGI - haa..yang nie ade dua cara..bole pilih mane yang terbaek..first,simpan...lagi-lagi kalau barang tuh mahal..sape suruh die bagi kite kan..kalau die mintak cakap je tak bole!! once kau bagi mane bole mintak-mintak eeii tak tau malu betul!!..hahaha..pastu agak-agak kau bengang je ngan die kau pijak-pijak jerk mende tuh atau ape-apa sahaja yang bole puaskan hati korang..rakam dan tengok balek kesengalan anda semasa melepaskan geram..pastu korang akan gelak..haa...kan dah bole kurangkan kan saket tuh..hahaha..yang kedua,nyorokkan..mesty korang pikir yang kedua nie pulangkan kan??kan??memang tidak la nak pulangkan..korang nyorokkan..means jangan nampak kt depan mata la..letak bawak katil kt hujung sekali ker letak kat atas loker sampai kite tak bole sampai nak amek ker..atau mane-mane gudang yang korang bole letak..hahaha..sebab ape??kalau korang simpan dan mane tau satu hari nanti korang nak belikan hadiah harijadi kawan-kawan tapi tak ade duet,bole la gunakan hadiah tuh..kalau macam kad-kad tuh korang bole liquid..=p



TEMPAT-TEMPAT KENANGAN- tempat nie susah siket..macam saye kan sebab kononnyer sayang bagai nak rak kan sampai atas jalan yang pernah kiteowng pegi pon saye bole teringat...gile kann???cara yang saye guna adalah..bile korang lalu kat situ,korang ingat jela..tapi pecayalah akan tiba satu saat sampai korang dah tak larat nak kenang-kenang..kalau dah hari-hari jalan situ memang tidak la kan nak teringat je..pastu kalau tempat pulak cube wujudkan kenangan lain bersama rakan-rakan anda yang lagiiii beshhh dari anda rase bersama die..hurmm..:D



so..macam tulah nak..nie ape yang saye rase saye lalui dan saye amalkan..sekarang saya lebih bersemangat menjalani hari-hari dengan status BEKAS AWEK ORANG..hahaha..mcm sengal la pulak=p tapi itu laa hakikat..tak payah nak jadi bodoh sangat dengan nak pikir pasal die..paham tak macam ape?macam kau pikir kahwin dengan fahrin ahmad padahal fahrin ahmad jeles bile dengar scha nk tunang dengan awal..*oke xde motip* penat kot nak sedih dengan orang yang tak pernah hargai kite nie..PENAT!! so live your life bebeh..chill!! =)


p/s: bunga ros yang kau bagi aku dah xtau kat mane tempat konon rahsia aku letak =_="


2 comments:

sayeJAJA said...

boys are stupid, throw rocks at them! hahah.bukan aku cakap..david and goliath

.:padie_eyla:. said...

kenapa bila dah mengaku saling suka tapi last2 dia tak menjadi.? -.-