Wednesday, January 26, 2011

yes! you can hold my hand if ~

yes, you can hold my hand if you want to..cause i want to hold you do~Fergie "big girls dun Cry"

i like this song..sangat suke laa..coz buatkan saye terase kuat..okok balek pada tajuk diatas oke..bukan kite nak story mory tentang cerita ini..huhuhu~ yess!! you can hold my hand if you want to..hey u..saye bukan nak cakap saye nie baek sangat kan..semua manusia melakukan kesilapan..dan kesilapan yang lepas telah mengajar saye lebih matang dan lebih berfikir..

"kamu wahai perempuan..jangan senang-senang nak bagi lelaki sentuh kamu sana sini..."

ingaattt!! huhu..sebab laki-laki nie *even saye tahu tak semua* belum da
pat mmg la kamu la paling cumel dihati die yee..bila dah dapat~~haremmm...hohoho~~
yee..sekarang saye mahu orang pegang tgn saye...bukan untuk sementara tapi untuk selamanyan..bekan bertukar tukar tapi hanya SATU..=) hanya yang bergelar H
ALAL bagi saye..huhuhuu...weyh!! korang xnak ker jadik cm couple tua yang sweet ???dah tua-tua maseh pegang tangan..adess sweeeettt~~

nak camnie!!

ini saye jeless!!


suweeett bukannn????ye saye mahu yang macam tuh..bukan mase mude jerk beria pegang tangan kalau bole nk peluk kaki terus tyme jalan tapi mahukan diwaktu usia emas juge.. kamu semua tahu kan sekarang nie ramai kes cerai berai..mane taknye bercinta bertahun-tahun dah rase itu ini so bile kahwin kehangatan itu sudah kurang.. tamau la camtuh kan3???


ini suwet kerr???



ini lagi suweett??


hurmmm...ye gambar diatas juge suweett..sangat suweet...tapi kalau tuh bole bertahan hanye 2-3 tahun baek ta payah!!hohoho...saye mahukan yang tangan yang halal to hold my hand..dan tangan yang boleh membimbing saye sampai ke syurga ~ insyaAllah.. yang bertahan bukan bertahun tapi hingga ke hujung nyawa ~~






coz i want to hold u too~~


p/s : kerana yang suci itu datang dari keredhaan-NYA



1 comment:

Winky Wink! said...

alhamdulillah..ader jugak yang macam ni..hope awk dapat jodoh yg halal bagi kamu...huhu, kapel skang macam tak best jer...nnti takot tiba2 clash plak...aper daaaa....lagi best bile dh kahwen...mmg sweet...bile kapel, sume best, bile dh clash, hurmmm, ader title "bekas" @ "ex" tu yg malu...