Wednesday, January 12, 2011

saye sukee jadik cekgu~

cekgu???woooww...
hahhahaa~XD
orang slalu pk mcm hebat sgt jerk cekgu nie..
op cozz laa hebat!!!
hey u!! u yg pnh ckp cmtuh baek tarik balek..
coz saye dulu cmtuh jugak..
slalu cakap..
nanti dh besar x mo lah jadik cekgu..
xbeshh!!
oke..im now in IPG kampus raja melewar okeh!!
even cekgu BM jERK orang ckp im still proud to becoming bahasa melayu tecer..so dat saye xnak speaking speakong kt sini *padahal td dh berabuk dh ;D

sebab ape besh??
oke..kite tgk dlu psl luaran..
hello kite ade ye HARI GURU
penah ker korang korang dengar hari dokter hari engineer hari angkasawan???
hahh???*muke belagak cket
heee~:D
of coz la hari guru kalau jdik cekgu2 nie dapat hadiah~~^_^
lagi3???
okok..den pasal cuti..
weyh!!korang tau x cekgu la yg cuti paling banyak di alam semeste...
even kau kije pam minyak pon x dpt oke cuti bergaji byk tuh!! ;D
hahahhaha~



oke3..kite dalam kan lagi kelebihan jadik cekgu..
kau orang tgk waktu kerja cekgu...
pagi pagi tuh samapi tgah hari jerk kotttt~~
suukee!!
jadik kalau orang yg sudah berumahtangga la kan..
sudah semestinyer bole pokuss n pokuss pada rumah kamu yg betangga2 itu kan3??=p
bagi yang tidak pula bole la melancong atau bole jg diri dgn sebaik mungkin ~kih3*xde point eceli

last but not least..
jadik cekgu nie sebenarnyer besar sumbangan pada agama bangsa dan negara *cewah ayat
yola..ekau x ponah dongar owg ckp cekgu nie pelaburan tobosar kt akhirat nanti??
huhuhuu~
see what kalau kau ikhlas jadik cekgu tuh kerana Allah insyaAllah berjaye di dunia di akhirat..
n pada saye dgn jdik cekgu nie saye boleh puaskan kerjaya saye dengan beri ilmu sebanyak mane pada student.. =)



p/s : dun say it untill u think u should say it~ ;))




2 comments:

Kisah Mawe said...

selamat bergelar guru ye nti

echa said...

thanx la mawe!! ;)